Брой 17 виж броя като PDF архив уеб-дизайн и програмиране страници  1   2   3   4   5   6   7  Август 2010

На кино с Nowhere

Nowhere Меломан

Агент без сол

Анджелина Джоли и Брад Пит са страхотна двойка! Няма съмнение, че са добри актьори и обичат да помагат на дечица от третия свят. Обаче е време да помислят и за зрителите на филмите си. Г-жа Пит продължава да хаби драматичния си талант в безумни екшъни със съмнително качество и ниска художествена стойност. А след Beowulf вече няма физическа даденост, която да не сме видели. А тайното, неоткритото е най-добрата уловка. Неслучайно Анджелина Джоли Войт има Оскар за драматични роли - награда за най-добра поддържаща роля в Girl, Interrupted и номинация за най-добра женска роля за Changeling. Отново за Changeling тя печели награда Saturn, както и номинация за най-добра женска роля на BAFTA. Всъщност повечето й награди и номинации са за Changeling и A Mighty Heart. Стой в сериозните роли, момиче, вече не си на годините на Лара Крофт!

> Солт / Salt
автор: clover

Целия текст на ревюто

> Генезис/Inception
автор: clover

Целия текст на ревюто

Sabaton - Coat Of Arms


Изображение на предната корицаSabaton са пауър-метъл банда и произхождат от Швеция което си е съвсем естествено, макар шведите да са известни и с афинитета си към дет-, блек- и дуум-метъла. Sabaton всъщност означава онази част от бронята на средновековния рицар, която покрива краката му (демек рицарската обувка). Sabaton обаче хич не са от главата за краката, а са взели метъла в ръце и стържат яко в концептуалния Coat Of Arms (Щит с гравиран герб, а в по-широк смисъл - герб и всички аксесоари, свързани с определена фамилия, длъжност, династия и т.н.)
Все на военна тематика както и в предишните албуми, песните от Coat Of Arms са посветени на битки и действащи лица от Втората Световна война. Снайперисти, пилоти, десантчици, въстаници, дори обикновените немски войници - всички те намират място сред героите на Sabaton. За разлика от другите албуми, където се преплитат какви ли не битки - национални, регионални и световни, тук акцентът е върху събитията от WWII (World War II) - Battle of Midway, Siege of Bastogne - Screaming Eagles - 101 въздушна дивизия, Варшавското въстание, пилотите -изгнаници помагат на Кралския военновъздушен флот в битката за Острова, саботажи на нацистки обекти за ядрени разработки и т.н.

автор: clover
Целия текст на ревюто


© Всички права по това издание са на създателите му.
© Всички права върху публикуваните творби в изданието, са на съответните автори. Цитиране или разпространение е забранено без съгласието на съответния автор. За повече информация, прочетете разпоредбите на Закона за защита на авторското и сродните му права.

Права и задължения | Валидни CSS & HTML | издание на Виртуална библиотека Nowhere
Пригодена за всички браузъри